Saker du kanske inte visste om reklampennor:

  • Det är världens mest sålda reklamprodukt
  • En reklampenna går att få miljövänlig
  • Det är en av dom mest uppskattade reklamprodukterna hos mottagarna

Dessa tre anledningar, som också är stora fördelar, har gjort att många företagare valt att designa en reklampenna. Nedan kan du läsa mer om varje punkt och kanske övertygas av att det är bra att ha ett gäng på lager!

Reklampenna – mest sålda reklamprodukt

Hotell, restauranger, hantverkare, banker, småföretagare – ja nästan alla typer av företag och verksamheter har minst en egen reklampenna som delas ut flitigt till besökare, kunder och medarbetare. Världen över är det den mest sålda reklamprodukten, kanske för att det är ett både billigt och effektivt sätt att göra reklam på.

Miljövänliga alternativ finns

En del kanske tänker att det är dåligt för miljön att köpa in en massa plastiga reklampennor till företaget och väljer därmed istället att avstå. Bra att veta är att det finns alternativ även för den miljömedvetne, så att man kan designa och beställa reklampenna med gott samvete.

Dessa miljöpennor finns tillverkade i en rad olika material, så som bambu och trä, och kan designas med tryck som vilken annan reklampenna som helst. Utbudet är stort och det finns nästan garanterat något som passar dom flesta, både vad gäller typ av penna (bläck, blyerts etc) men även färg och utseende.

Uppskattad produkt

Alla har nytta av en penna, oavsett tillfälle. Att det finns reklam på dom är inget bekymmer – även det verkar uppskattat bland mottagarna. Reklampennor är, enligt undersökningar, en utav dom allra mest uppskattade produkterna som företag delar ut och kanske beror det på att det är något som alla som sagt har nytta av och kommer att använda, att det är enkelt att bära med sig i handväskan eller bra att ha hemma i ”bra-att-ha-lådan”. Pennor av bra kvalitet har till och med en tendens att bli folks favoritpenna, som hänger med i ur och skur!

Tillhör du fortfarande en av dom som inte har en egen reklampenna på företaget är det kanske dags att ändra på det nu. Välj ett miljövänligt alternativ och lägg lite extra krut på att designa trycket. Du kommer få bra och effektiv reklam på ett billigt och enkelt sätt!