Du kanske inte gillar Apples senaste modeller av mobiltelefoner eller helt enkelt föredrar din beprövade smartphone. Många hävdar också att 11:an än idag är den allra snyggaste mobiltelefonen som har släppts. Den har också en hållbar skärm men är trots detta ganska ömtålig och behöver därför skyddas väl. Detta gör du lämpligast genom att använda ett bra iphone 11 fodral. Men hur bör man egentligen tänka när man ger sig ut i jakten på ett sådant?

Denna mobiltelefon från Apple är fortfarande väldigt populär

Apple iPhone 11 är en smartphone som finns tillgänglig i flera olika färger. Den har också en formgivning som tog världen med storm när den släpptes på marknaden under 2019. Än idag är denna smartphone väldigt användbar och slår många andra mobiltelefoner på fingrarna. Därför är det fullt förståeligt att du inte släpper taget om din gamla trotjänare!

Som sagt bör du dock skydda mobilen med ett fodral eller skal. Vi gillar plånboksfodral som låter dig förvara dina bankkort tillsammans med din mobil. Dessa mångsidiga mobilfodral passar dock inte alla användare och du behöver därför fundera över huruvida ett sådant är rätt val för just dig. Läs vidare så ska vi berätta vad du bör tänka på när du funderar på att köpa in ett fodral av detta slag!

Att tänka på när du ska köpa ett iPhone 11-fodral

När du ska köpa ett iPhone 11-fodral till din mobil behöver du tänka på följande saker:

  • Är ett mobilfodral rätt val för mig? Denna fråga kan du bara besvara själv. Men om du är en person som gärna bär omkring på dina kort och andra saker vartän du går kan detta vara ett bra val. Med ett plånboksfodral slipper du nämligen släpa omkring på en separat plånbok.
  • Tappar jag ofta bort mina saker? Om så är fallet kanske du ändå bör undvika att använda ett plånboksfodral. För om du använder ett iPhone 11-fodral för att förvara både din smartphone och dina kort riskerar du att tappa bort allt på samma gång. Därför är kanske en lösning med ett mobilskal och en separat plånbok ett bättre alternativ om du är en riktig slarver.