När det kommer till postutdelning i flerfamiljshus lönar det sig ofta att införskaffa fastighetsboxar från Dinbox. Dessa förenklar nämligen posthanteringen och gör den enklare för såväl brevbäraren som för de boende i fastigheten. Men vad bör man egentligen tänka på när man funderar på att införskaffa en sådan postbox? Läs vidare så berättar vi mer!

4 faktorer att ta hänsyn till vid köp av fastighetsboxar från Dinbox

Fastighetsboxar från Dinbox kallas Svenskboxen. När du överväger att införskaffa en sådan bör du framför allt tänka på att:

  • Ha ett säkerhetstänk kring boxarna. Det är viktigt att du skyddar de boende i fastigheten och deras post. Ju säkrare en fastighetsbox är desto bättre. Visst, den ökade säkerheten kan ofta komma till ett högre pris. Men det är ofta värt att betala priset för bättre lås och en överlag säkrare postbox.
  • Postboxarna bör följa en viss standard. Det finns vissa standarder för postboxar för flerfamiljshus som måste följas. Till exempel bör de olika boxarna kunna ta emot brev och andra försändelser som är upp till 8 x 25 x 35 cm stora. När du köper dina fastighetsboxar från Dinbox behöver du inte bekymra dig över standarder och sådant. Alla de boxar som säljs på sajten uppfyller nämligen de krav som ställs på dessa.
  • Överväg även att köpa in en paketbox. Som fastighetsägare kan du även vilja köpa in en separat paketbox till fastigheten. Alternativ kan du välja att införskaffa en fastighetsbox som har ett paketskåp för större försändelser. På så vis kan även mindre paket och andra lite större försändelser levereras direkt till boxen i fastigheten. Genom att möjliggöra sådana leveranser i huset gör du de boende i byggnaden en stor tjänst.
  • Var inte rädd för att kontakta företaget. Det är lätt hänt att du har frågor kring det här med inköp av en fastighetsbox. Det kan trots allt vara lite knepigt att veta vilken box som är den bästa för just din fastighet. Men om du behöver hjälp med att ta reda på detta bör du inte vara rädd för att kontakta företaget ifråga. Dinbox finns tillgängliga via både mejl och telefon.