Vill du planera en familjesemester men vet inte vart du ska åka? Om natur och friluftsliv är din grej kan du överväga att åka på en fjällstugesemester. Björnlidens Fjällby har stugor som erbjuder tillgång till många roliga utomhusaktiviteter för hela familjen året runt. Alla kommer med sannolikhet att älska det, stora som små!

Dessa aktiviteter kan du utföra nära Björnlidens Fjällby

I det här blogginlägget ska vi prata om några olika utomhusaktiviteter som du kan utföra under din nästa fjällstugesemester med familjen eller vännerna. Den svenska fjällen är nämligen vida känd för sina vackra vyer, vandringsleder och skidbackar. Denna beskrivning stämmer även mycket väl in på Grövelsjön och Björnlidens Fjällby. Dessutom finns det många aktiviteter som passar såväl vintertid som på sommaren.

Här är några fantastiska friluftsaktiviteter som du kan njuta av i området:

 • Vandra
  Genom att vandra i den fantastiska naturen får du både spännande vildmark och makalösa fjäll. Har du inte upplevt orörd natur på sommaren är det hög tid!
 • Fiska
  Fiske är en favoritsyssla som många gärna utför på semestern tillsammans med barnen. När du bor i Björnlidens Fjällby får du tillgång till det fiskeparadis som finns i den omedelbara närheten. Köp bara ett fiskekort så kan du sedan börja ägna dig åt fjällfiske!
 • Cykla mountainbike
  Att cykla mountainbike i en makalös natur kommer att ge dig mersmak.
 • Åka skidor
  Fjällen är en fantastisk platser för dig som älskar att åka skidor. Det finns inget bättre än att åka ner fjället på skidor! Du får då känna den kalla luften blåsa i ansiktet och höra barnen skratta bakom dig när de också åker ner för fjället. Förutom utförsåkning kan du även ägna dig åt längdskidåkning.
 • Åka skoter
  En annan spännande aktivitet som du och din familj eller vänner kan göra är att åka skoter. Mil efter mil finner du vackra vyer på välpreparerade skoterleder.
 • Meditera och yoga
  Fjällen är en lugn, rofylld och naturnära miljö. Njut av lugnet och tystnaden långt bort från stadslivets liv och rörelse!

Läs mer om det breda utbudet av alla spännande aktiviteter och boka din stuga nu på https://www.bjornlidensfjallby.se/!