Kolsyrat vatten är en mycket populär produkt som vi under många generationer köpt på flaska. Idag finns andra smartare lösningar som, förutom att vara skonsamma mot miljön, även är mer kostnadseffektiva. Installera en vattenmaskin och gör ditt eget kolsyrat vatten av vattnet från din kran. 

Att köpa kolsyrat vatten på flaska är en stor miljöbov. Genom att göra ditt eget kolsyrade vatten så hjälper du vår jord på många olika sätt. Det finns olika lösningar för att tillverka ditt eget kolsyrade vatten, en av dem är att installera en vattenmaskin. En vattenmaskin kan förvandla det fantastiska vatten som redan finns i din kran till kolsyrat vatten av mycket god kvalité. Genom att installera en vattenmaskin bredvid din kran så kan du göra eget bordsvatten, både kolsyrat och stilla.

Undvik flaskvatten och gör miljön en tjänst

Genom att göra ditt eget kolsyrat vatten spar du miljön eftersom du inte behöver köpa kolsyrat vatten på flaska. Många av de plastflaskor eller petflaskor som säljs hamnar dessvärre i våra världshav. Ett annat miljöproblem med flaskvatten är att det måste transporteras. Undvik onödiga transporter och minska miljöutsläppen från lastbilar och andra transporter genom att göra ditt eget kolsyrat vatten. Om du driver ett företag som tillhandahåller kolsyrat vatten till kunder och anställda så är en vattenmaskin en stor besparing.

Du slipper göra beställningar, du slipper förvara backar med dricka på lagret och du slipper även onödiga transporter av vatten och av sopor orsakade av tomma vattenflaskor. Du undviker de stora mängderna av uttjänta vattenflaskor som i en sopsäck tar upp onödigt stor volym i förhållande till sin vikt. Med en vattenmaskin får du istället kolsyrat vatten av högsta kvalité direkt från din kran. Förutom de många goda miljöaspekterna så är en vattenmaskin även en mycket kostnadseffektiv lösning. Om du har en vattenmaskin så innebär det oftast att du har en fast månadskostnad istället för att lägga ut stora pengar på vatten på flaska. Investera i en vattenmaskin och få tillgång till högkvalitativt bordsvatten och du behöver aldrig mer köpa kolsyrat vatten på flaska.