Inför olika evenemang såsom student och klassresor behövs ofta pengar, det är företaget Kirratochklart.se medvetna om. Detta är ett företag som ger möjligheten för olika grupper av personer, skolklasser, sports-lag och föreningar, att tjäna pengar – och all info finns på hemsidan Kirratochklart.se. Genom att sälja produkter åt företaget kan båda parter tjäna pengar; gruppen får 50 % av vinsten av försäljningen och Kirratochklart.se får 50 %. Inte dåligt eller hur? De har riktat in sig på produkter som är lätta att sälja och som tilltalar de flesta, i detta fall doftljus och herrgårdsljus. Tanken är att samtliga individer i gruppen ska sälja dessa ljus för att dra in pengar.

Anledningar att välja Kirratochklart.se

Det finns många företag inom branschen och det är inte alltid alldeles självklart vilket företag som är bäst. Kirratochklart.se visar därför tydligt på hemsidan vad som utmärker deras företag, bland dessa är;

Fri frakt och retur
Att beställ hem produkterna har ingen leveranskostnad. Detsamma gäller ifall det finns överblivna ljus i slutet av försäljningen. Företaget tar tacksamt emot en returnering utan kostnad.
Snabb leverans
En leveranstid på tre-fem dagar garanteras.
Gratis informationspaket
Företaget skickar ut gratis informationspaket för att se till att de potentiella försäljarna vet alla de behöver veta innan de börjar sin försäljning.
60 dagars betalningsvillkor
För varje beställning ges 60 dagar för att betala denna. Detta för att ge tid för försäljningen att inbringa pengar så att fakturan kan betalas med dessa pengar och inte ur egen ficka.
50 % vinst
Flera andra företag inom branschen erbjuder mellan 25-30 % av försäljningen till försäljarna, medan Kirratochklart.se garanterar 50 %.
Snabb respons
Tack vare en väletablerad kundservice kan frågor och funderingar besvaras snabbt. Kirratochklart.se går att nås både på telefon och mejl.

Vem kan vända sig till Kirratochklart.se

Kirratochklart.se är tydliga med att deras produkter kan säljas av vilken grupp som helst till vem som helst. Hemsidan nämner framförallt skolklasser, både i grundskola och studenter från gymnasiet, och sports-lag som främsta kunder. Föreningar är också en stor kundgrupp.
Ljus är en tidlös produkt och har därför inga begränsningar på vem som kan tänkas köpa den.

Referenser och vinstberäkning

På hemsidan finns referenser och omdömen av företaget för att ge en bättre inblick i servicen. Så här lyder två utav dem;

“Vi blev helnöjda med försäljningen! Ljusen var lättsålda och klassen gjorde en förtjänst på 20-tusen kronor! :)” – Klass 4A Björkenässkolan i Löddeköpinge

“Jättebra produkter, herrgårdsljusen är magiska och brinntiden är superlång. Kunderna nöjda, försäljarna nöjda!” – Es16, Storsjögymnasiet

Hemsidan erbjuder även en kalkyl där det blir tydligt hur mycket en individ ska sälja för att gruppen ska få ett visst resultat. I genomsnitt säljer en person 12 produkter, vilket i en grupp av 30 personer ger en vinst på 18 000 kronor.

Hitta all information på https://www.kirratochklart.se/