Vi har alla befunnit sig i den tråkiga situationen där mobiltelefonen plötsligt går sönder. Kanske ska du ena sekunden skicka en rolig GIF till din bästis, bara för att råka tappa mobilen i golvet. Displayen går till synes i tusen bitar och du tänker att det är lika bra att slänga din iPhone på tippen. Men innan du gör detta bör du kontakta Appfix för att se om de inte kan laga den. Dessutom finns det ytterligare ett antal åtgärder som du bör vidta och dessa presenterar vi nedan!

Gör så här för att få din mobil lagad av Appfix

För att få din iPhone lagad av Appfix bör du gå tillväga så här:

  1. Försök att göra en bedömning av skadan. Även om du är en lekman när det kommer till mobilreparationer kan du försöka bedöma omfattningen av skadan. Ett fall kan nämligen skada din mobiltelefon i väldigt olika allvarlig utsträckning. Och om du bara spiller lite grann vätska på den är det långt ifrån säkert att mobilen blir obrukbar. Å andra sidan kan mobilen vara totalkvaddad om du har lite otur. Så börja med att försöka utvärdera omfattningen av olyckan.
  2. Kontakta Appfix för att få mobilen lagad. Nästa steg är att ta kontakt med Appfix och se om inte de kan laga din iPhone. De är proffs på att reparera såväl iPhones som andra mobiltelefoner. Därför är de mer lämpade än någon annan att göra en ordentlig utvärdering av skadan. Dessutom kan de ge dig en indikation om huruvida det är värt att reparera mobilen eller om den snarare bör kasseras.
  3. Överväg att sälja din telefon om den inte ska lagas. Din iPhone kanske är så pass skadad att det inte känns värt att laga den. Men om mobiltelefonen fortfarande fungerar hyfsat bra kan det faktiskt vara värt att sälja den. Detta även om du inte har råd att laga den eller kanske inte tycker att det är värt att göra detta. För även om din iPhone är skadad kan du ofta få en ganska hygglig summa för den vid en försäljning. Du bör dock vara medveten om att försäljningspriset lär ligga ganska långt ifrån det inköpspris som du har betalat för mobilen.