Leif Mannerström är en kändiskock som har vunnit en rad fina utmärkelser för sina gastronomiska prestationer. Han har även släppt en större mängd kokböcker sedan 1980-talet. Allra mest känd för de breda massorna är han nog dock genom sitt deltagande som domare i tv-programmet Sveriges mästerkock. Men han har även fått ge namn åt Mannerströms Gåvokort. Kortet går även under namnet Tings Giftcard by Leif Mannerström. Föga förvånande gäller kortet för diverse köksprodukter. Det finns tillgänglig i flera olika utföranden och prisklasser. Vad som är gemensamt för alla varianterna är dock att mottagaren erhåller det tillsammans med en bonusgåva. Även de olika bonusgåvorna hör naturligtvis hemma i köket.

Mannerströms gåvokort lanserades i Sverige under 2012, lagom till det stundande julshoppandet. Kortet blev såklart en succé – fullt förståeligt med tanke på att mottagaren kan välja på ett generöst utbud av presenter. De olika produkter som finns att välja mellan har valts ut av Leif själv. Och förutom själva kortet kan du alltså även skänka en exklusiv bonusprodukt.

Därför är Mannerströms gåvokort en optimal julgåva till personalen

Julen är en tid då vi uppmanas vara frikostiga och extra vänligt inställda till personer i vår omgivning. Det är också en högtid som är känd för givande och mottagande. Men detta gäller inte bara privat utan även för företag. För de som glömmer bort att belöna sina ansluta för deras hårda slit under året går miste om lågt hängande frukt. Att hålla personalen nöjd och engagerade är viktigt då det ökar möjligheten att behålla dem över tid. Det kan dock vara väldigt svårt att hitta en bra julgåva till företagets anställda. Julgåvor tenderar nämligen att kännas väldigt generiska och tråkiga. Men Mannerströms gåvokort kan vara den optimala lösningen – detta kort är inte bara ett säkert och tryggt val utan även en uppskattad gåva.

Så om du vill kunna behålla dina anställda och säkerställa att de är motiverade inför det kommande året, bör du skänka dem en tanke (och en gåva) till jul. Genom att göra detta ser du till så att medarbetarna:

  • är lojala och motiverade
  • känner sig sedda och uppmärksammade.

Så glöm handdukar prydda av företagsloggan – ge istället bort dessa https://mannerströmgåvokort.se.