Såhär enkelt är det att få hjälp med städning från stado.se.

Hålshållsnära tjänster klingar lite trist, men faktum är att lite hjälp med städningen hemma kan förbättra både parrelationen och familjelivet. På stado.se kan du prenumerera på städning. Genom att teckna ett så kallat hemservice-abonnemang så får du städning en eller flera gånger i månaden. Om du bara behöver städning vid ett tillfälle, till exempel om ni ska flytta, så går det också bra att boka det på stado.se. Det är stressigt att flytta och den där flyttstädningen är ofta otroligt energi- och tidskrävande. Hemstädning från stado.se går att prova på från knappt 140 kronor i timmen under er första månad. Med ett städabonnemang från stado.se så sänker ni kostnaderna för städningen i ert hem och städningen görs även av samma person. Det går även att få städning utförd på samma veckodag och personalen som arbetar för stado.se har kollektivavtal och försäkring. Du som kund ska känna dig trygg med den person som tar hand om städningen i ditt hem.

Detta ingår i städning från stado.se

Den person som städar hos dig tar med sig städutrustning. I en normal städning så ingår damning i form av dammtorkning av vågräta ytor, samt av tv, datorskärmar, tangentbord och lampor. Det ingår även dammsugning av golv och mattor och våttorkning av golv. Personal från stado.se putsar även speglar. Köket görs rent genom att diskbänk, spishäll, micro, kyl- och frysdörrar och skåpluckor torkas. Toaletter städas genom att wc, dusch, kakel och övrigt sanitetsporslin görs rent. Personal från stado.se tömmer även papperskorgar och bär ut soporna. Om du vill prova hemstädning med stado.se så fyller du i dina uppgifter på sajten och sen kommer en person från stado.se att ta kontakt med dig inom ett dygn för att boka in städning till kampanjpriset 139 kronor i timmen. Om du är nöjd med städningen så betalar du därefter ordinarie pris på 179 kronor i timmen. Det priset är per timme netto efter RUT-avdrag.

Städning på företag

Om ni har företagslokaler som behöver städning så går det att ordna på stado.se. De städar både kontor eller andra fastigheter. Det går att anpassa vilken typ av städning efter era specifika behov. Till exempel behövs kanske en storstädning med jämna mellanrum där saker som fönsterputs ingår. En annan sak som stado.se erbjuder är påfyllning av hygienartiklar som till exempel tvål och pappershanddukar.   Läs mer om https://www.stado.se/