Att ett projekt som ett stambyte i ett stort flerfamiljshus håller tidsplanen är centralt för att hålla budget och för att hålla de boende nöjda. Du som fastighetsägare eller du som sitter i styrelsen har säkerligen tillräckligt att oroa dig för utan att behöva oroa dig för att ditt projekt drar över tiden. Vi på Stambytesgruppen vet hur viktigt det här är och vi lovar att hålla tidsplanen eftersom vi har många års erfarenhet och vet hur vi ska göra för att hålla det vi lovar.

På stambytesgruppen vet man hur viktigt det är att ett sådant besvärligt projekt som ett stambyte håller tidsplaneringen. Stambytesgruppen har lång erfarenhet av att planera stambytesprojekt i Stockholm och vet hur det ska lägga upp tidsplanen för att inte riskera att dra över på tiden. Eftersom Stambytesgruppen är en totalentreprenör så finna alla slags yrkeskategorier som kan tänkas behövas i ett stambyte redan inom företaget. Därför undviker man förseningar som beror på att personal måste tas in utifrån.

Stambyte tar närmare åtta veckor per lägenhet

Många undrar hur lång tid det tar, för det är ju verkligen en central fråga när det gäller ett stambyte. Om du som fastighetsägare måste fixa ersättningslägenheter till dina hyresgäster vill du såklart veta exakt hur lång tid de behöver ett ersättningsboende. Och som boende i en lägenhet som ska genomgå ett stambyte så vill du såklart veta hur länge du ska behöva bo utanför ditt hem. Vi räknar med sex till åtta veckor per lägenhet och som sagt så håller vi den tidsplanen. Men eftersom ett stambyte utförs i så kallade etapper där man arbetar i flera lägenheter samtidigt så kommer det inte vara så att varje lägenhet är klar efter denna tidsperiod utan det är lite mer komplicerat än så. Men om du kontaktar stambytesgruppen för en offert så kommer du att få mer information om de olika etapperna i projektet i just din byggnad. Stambytesgruppen använder sig av en checklista som säkerställer att man håller tidsplanen i varje del i projektet. Genom att checka av att varje moment utförs i rätt tid så kan du vara säker på att ditt stambytesprojekt håller tidsplanen.