Det finns många olika typer av verksamheter som är i behov av cykelställ och papperskorgar för att kunna tillgodose kunder/gästers behov, verka tilltalande och se till att närmiljön är fritt från skräp.

Cykelställ för kommunala verksamheter

Det finns många verksamheter som kan behöva cykelställ. Främst kanske man tänker på kommuner som ser till att det finns vid till exempel stadskärna, vid tåg -och busshållplatser och på andra platser inom den kommunala och offentliga utomhusmiljön. Att se till att det finns väl underhållna och säkra cykelställ för bland annat de människor som pendlar till arbetet och som behöver ha sin cykel ståendes hela dagen, är självklart. Cykelställ behöver också finnas vid till exempel sjukhus och skolor så att eleverna kan cykla till och från skolan och parkera sin cykel i ett ordentligt cykelställ istället för att de parkeras huller om buller över hela skolgården.

Hos CityPro hittar du flera olika modeller av cykelställ för att du och din verksamhet ska hitta det som passar er bäst. Företaget citypro säljer bla. cykelställ och papperskorgar till bostadsrättsföreningar och kommunala verksamheter. Dessutom har de redan ett stort lager av olika produkter så snabba leveranser kan utlovas.

Papperskorgar för kommunen

Precis som behovet av cykelställ, har kommuner ofta ett stort behov av olika papperskorgar och hundlatriner för att ha i parker, gångstråk, stadskärna och vid olika platser över hela kommunen. De behöver också finnas vid skolor, vid parkeringar på stormarknader och köpcentrum, ja i stort sett överallt för att underlätta för människor att slänga sitt skräp på ett enkelt sätt.

Hos CityPro finns det många olika modeller av papperskorgar. Här hittar du allt från de klassiska gröna som man kan se här och där, till större papperskorgar. De flesta kan antingen monteras på en stolpe och/eller vägg. De flesta modeller tål också att vara placerade utomhus, eftersom det är där majoriteten av dessa papperskorgar kommer att vara placerade. Det finns även modeller med inbyggda askkoppar och station för hundpåsar som monteras på papperskorgen, för att erbjuda en schysst service till hundägare och för att minimera risken för att man inte plockar upp efter hunden.