Konferenser och möten är på många sätt ett utlopp för kreativitet och innovation. Det är i frånvaron av vardagsplikter som nya idéer kan formas och deltagarna når perspektiv. För att kunna nå de resultat man är ute efter, är det viktigt att gå igenom vad man skall diskutera och att man har en lokal som lämpar sig. Det är inte ovanligt att man endast förknippar Stockholmsmöten med kontor och möteslokaler inne i stan, men det finns också möjligheter för den som vill ta klivet bort från stressen och hålla sin konferens vid havet. I vår samling konferensanläggningar finner ni såväl innerstadskonferenser som anläggningar en bit utanför staden. Det är lätt att färdas till de olika anläggningarna och valet är upp till er som besökare. Välkommen att botanisera i samling konferensanläggningar kring Stockholm!

Dagkonferenser i Stockholm

Även om en vistelse i vacker omgivning känns fantastiskt, har man inte alltid den tid och de resurser som krävs. En heldagskonferens är ett alternativ som gör det möjligt att hålla möten och njuta utan att stanna borta över natt. Fler och fler företag har fått upp ögonen för detta som ett komplement till de konferenser som pågår under ett antal dagar. I Stockholm hittar du ett flertal roliga och intressanta konferenslokaler! Inne i stan kan ni konferera på hustaken, eller ta er ut till havet för att känna lugnet. Oavsett hur ni väljer, är det viktigt att ni har ett mål för dagen och att ni inte håller konferens i blindo. Ett undantag från detta kan vara i en situation då alla kommer bra överens och ni endast vill koppla av för enklare möten och en trevlig heldag tillsammans! Man skall inte underskatta de konferenser som endast syftar till att underhålla relationer och förebygga motsättning.

Boka ett Stockholmsmöte

De anläggningar som finns inne i stan kan bokas med kort varsel. Många gånger är man inte helt klar med valet av lokal förrän några dagar innan det hela skall ske. För längre konferenser med övernattning och en rad aktivitetsmöjligheter, är det dock bra om man är ute i god tid. Detta är också många gånger en nödvändighet för att så många deltagare som möjligt skall kunna vara med på företagets möten. Om ni har för avsikt att hålla en kortare eller längre konferens inom kort, är det bra om ni redan nu tittar på konferenslokaler och agenda. Självklart bör ni också följa upp vistelsen för att veta om lokalen levde upp till kraven och vad ni skall förändra inför nästa konferens.