Vanliga frågor och svar och fillers

Behandlingar med fillers görs för den som önskar jämna ut hud och konturer, vanligtvis i ansiktet. Kanske har man en rynka i pannan man vill bli av med eller något annat som man stör sig på. Man kan även använda den här typen av behandling för att få fylligare läppar. Nedan besvaras några vanliga frågor inom området, för den som funderar på att besöka en klinik som fillersstockholm.se för behandling.

Var kan man göra en behandling?

För att göra en behandling med fillers vänder man sig till en skönhetsklinik. Det finns gott om skönhetsklinker som jobbar med fillers i Stockholm och andra storstäder.  Det kan vara bra att börja med en konsultation så att man vet vad man kan förvänta sig, oavsett om man besöker en stor klinik i Stockholm eller en liten på i en mindre stad.

Gör det ont?

Behandlingen görs oftast utan smärtlindring och det gör inte speciellt ont. Det beror givetvis lite på vilken smärttröskel man har men dom flesta upplever möjligen en kort obehagskänsla snarare än smärta. För behandling med fillers på läppar används dock bedövningssalva eftersom det finns många små nerver just där.

Finns det några risker eller biverkningar?

Att använda sig av fillers är en beprövad och skonsam metod och det finns inga större risker med det. En del kan uppleva rodnad och svullenhet direkt efter behandlingen men detta är något som oftast lägger sig redan efter ett par timmar. Det går även bra att använda make up direkt efteråt om man känner sig besvärad och vill dölja rodnaden.

Hur mycket kostar det?

Priserna för en behandling kan skilja sig beroende på vilken klinik man väljer att besöka. För att ta ett prisexempel från en av klinikerna som har ett brett utbud av fillers i Stockholm. Priset ligger priset på 2500 kronor för en injektion, och då ingår även återbesök. Kolla gärna upp priser hos olika kliniker, samt vad som ingår och inte.

Är resultatet permanent?

Nej, resultatet är inte permanent. Det finns olika typer av fillers där den ena varianten har en hållbarhet på ca 3–9 månader och den andra på ca 6–12 månader. Vill man bibehålla resultatet behöver man göra ytterligare behandlingar. Vänd dig då med fördel till samma klinik. Detta även om det innebär att du får åka en bit.