Fördelarna med att köpa ett färdigt bolag från Bolagsspecialisten

När du ska starta ett nytt företag behöver du fråga såväl dig själv som dina eventuella affärspartner viktiga frågor. En av dessa är om du/ni ska registrera ett helt nytt bolag eller köpa ett färdig lagerbolag. Om du väljer det senare alternativet kan du vända dig till Bolagsspecialisten, och det finns flera anledningar till att välja denna väg.

Det finns såklart för- och nackdelar med allt. Men sett ur vårt perspektiv överväger fördelarna med att köpa ett färdig lagerbolag vida fördelarna med att registrera ett helt nytt bolag. Därför är det för de allra flesta entreprenörer en väldigt bra idé att vända sig till Bolagsspecialisten för att få en flygande start på sin entreprenörsresa. Du hittar mer information på https://www.bolagsspecialisten.se/lagerbolag/

Därför bör du köpa ett färdigt bolag från Bolagsspecialisten

Som vi redan har nämnt finns det fler fördelar än nackdelar att köpa ett färdigt lagerbolag jämfört med att registrera ett helt nytt aktiebolag. Dessa är några av de i vårt tycke främsta fördelarna:

  • Det är enklare för ett företag med affärshistorik att få ett banklån. En av anledningarna till att många entreprenörer kontaktar Bolagsspecialisten i syfte att köpa ett färdigt lagerbolag är enkelheten. Men det är inte bara enklare att köpa ett färdigt bolag än att registrera ett helt nytt – du får även en fördel i kontakterna med omvärlden. Till exempel är det ofta enklare för ett företag med en befintlig historik att få ett banklån än vad det är för ett helt nytt bolag.
  • Vissa företag vill inte ha med nystartade bolag att göra. Även en annan fördel med att köpa ett färdigt bolag från Bolagsspecialisten har med affärshistoriken att göra. Vissa företag vill av olika anledningar inte göra affärer med helt nya och gröna bolag. Det finns också goda skäl till detta – till exempel framstår ett företag som har verkat i en viss bransch i 20 år som betydligt mer erfaret och trovärdigt än ett bolag som inte har funnits i mer än kanske ett halvår. Så genom att köpa ett företag som faktiskt har en affärshistorik får du ett försprång jämfört med om du skulle starta ett helt nytt bolag.