Låt dig vägledas av Tarotguiderna med änglakort

Det krävs stor erfarenhet av att arbeta med tarotkort för att kunna tolka korten med hög tillförlitlighet. Det finns dock vissa tarotlekar som är enklare att läsa än andra – änglakort anses ofta tillhöra denna kategori. Även dessa kort kräver dock att man spenderar ganska mycket tid med dem för att bygga upp en förståelse för korten och en skicklighet i att tolka dessa. Men vad är egentligen skillnaden mellan dessa kort och vanliga tarotkort, och varför ska du låta dig vägledas av Tarotguiderna med änglakort?

Kort om änglakort

Änglakort finns i flera olika storlekar och former. En kortlek med denna typ av kort består vanligtvis av numrerade kort, men det finns dock ingen förutbestämd standard för hur de ska se ut. Korten kan innehåller såväl bilder som budskap – faktum är att de kan vara precis vad deras skapare vill att de ska vara. De pryds vanligtvis av budskap om kärlek, hopp och lycka.

Innan du väljer att låta Tarotguiderna vägleda dig med änglakort kan det dock vara bra att känna till skillnaderna mellan dessa och tarotkort.

Skillnaden mellan tarotkort och änglakort

Tarotguiderna erbjuder en rad olika mediala tjänster, däribland vägledning genom tarotkort. Det finns dock flera olika slags kort tillhörande denna kategori, såsom tarotkort, änglakort och oshi. Så hur skiljer sig traditionella tarotkort åt från änglakort?

Det finns förstås likheter mellan vägledningar med tarotkort och de där änglakort används, men det finns även uppenbara skillnader mellan dessa. Tolkning av änglakort respektive tarotkort kan hjälpa oss att finna svar inom oss själva, och bägge dessa typer av kort tolkas av Tarotguiderna. Änglakort är dock inte fullt så strukturerade som tarotkort och följer sällan en tydlig formel.

När man tolkar änglakort sker detta ofta mer på frihand. Det kan till exempel ske med hjälp av bilder. Dessa kort är också överlag trevligare än tarotkort, som har såväl positiva som negativa budskap och egenskaper. Änglakorten kan i värsta fall ge positiva bekräftelser på att saker och ting kommer att bli bättre framöver. De ger vägledning utan chockerande negativa budskap, vilket gör att även du som lätt blir ängslig kan känna dig trygg med att vägledas av Tarotguiderna med änglakort.