För den som behöver ett extra handtag med trädgårdsdesign i Stockholm finns flera tjänster att tillgå. För just design av trädgården finns bland annat två olika designpaket att välja bland – ett litet och ett stort. Förutom det finns även andra liknande tjänster som passar för den som behöver en hjälpande hand men inte i lika stor utsträckning. Här kan du läsa mer!

Designpaket för trädgårdsdesign i Stockholm

För den som önskar hjälp med trädgårdsdesign i Stockholm finns, som tidigare nämnt, flera alternativ. Ett av företagen som erbjuder just trädgårdsdesign har två olika designpaket i sitt tjänsteutbud – ett stort och ett litet. Dessa ser ut ungefär enligt följande:

  • Lilla designpaketet – I det mindre designpaketet ingår hembesök från en trädgårdsarkitekt. Denne skapar sedan en Moodboard och en skalenlig trädgårdsritning med tips på bland annat vilka växter som kan komma att trivas. Som kund får man en enhetlig bild av hur trädgården kan komma att se ut – det vill säga ett färdigt förslag på design.
  • Stora designpaketet – I det stora designpaketet ingår allt som också ingår i det lilla -men även några extra saker. En utförlig växtlista, en markplaneringsritning samt en illustrativ 3D-ritning (på delar av trädgården). Det större paketet ger alltså en lite mer exakt bild av hur trädgården kan designas.

I båda paketen ingår dessutom ett avstämningsmöte under tiden som designen arbetas fram, samt ett avslutande möte där den färdiga designen presenteras. Kunden tar emot materialet (bland annat ritningarna) både i pappersformat och i en digital upplaga.

Övriga tjänster inom trädgård

Det finns som sagt även andra tjänster inom trädgårdsdesign att tillgå, för den som inte har behov av en stor eller liten design. Den ena tjänster som hittas hos samma ovan nämnda företag är trädgårdsrådgivning, vilket innebär precis vad det låter som – rådgivning på plats i trädgården. Du som kund får en chans att bolla tankar och idéer med ett proffs och du kan säkerligen räkna med en del bra tips och råd också.

En sista tjänst inom trädgårdsdesign, som ett företag i Stockholm har, är styling. Även det är precis vad det låter som – din trädgård blir piffad och stylad, till exempel inför en fest eller liknande. Trädgården städas och piffas till med dekorationer, ljus och belysning för att vara välkomnande, ombonad och trivsam till det aktuella tillfället.